Állásajánlat

Jelenleg nincs üres pozíciónk!

FONTOS! Amennyiben önéletrajzát valamilyen formában (önkéntesen) eljuttatja hozzánk, el kell fogadnia az alábbi feltételeket:
A hozzánk önkéntesen eljuttatott önéletrajzban lévő személyes adatait csak a kiválasztási folyamat végéig őrizzük meg, ezután töröljük – kivéve, ha minket választ és mi is Önt, mert ebben az esetben az érvényes jogszabályok szerint, a munkavégzéshez szükséges szerződéshez és adatszolgáltatási, nyilvántartási kötelezettségeinkhez a jogszabályokban megadott ideig őrizzük meg.

Jelenleg nincs üres pozíciónk!

Korábbi -már betöltött- álláslehetőségek:

ÁRUFELTÖLTŐ MUNKAKÖR (2023.04.24)

A MILKBAR Diszkont új munkatársat keres árufeltöltő munkakörbe!

Jellemző feladatok: árufeltöltés, áruátvétel, esetenként kisebb szállítási feladatok és az üzlet működésével összefüggő egyéb tevékenységek.

A munkakör ellátásához szükséges:
– egészségügyi alkalmasság,
– „B” kategóriás jogosítvány és tapasztalat
– a korai munkakezdés (4:30) és a szombati munkavégzés elfogadása  (nézze meg üzletünk nyitvatartását).

Előnyt jelent:
– hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat,
– emelőgép (targonca) kezelői végzettség és tapasztalat,
– nem dohányzó életmód!
– nyíregyházi lakhely!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a munka egy részének elvégzéséhez jó fizikumra van szükség!

Munkabér bruttó 232.000-296.000 Ft között, plusz egyéb juttatások (feltételektől függően: cafeteria, nyaralási, iskolakezdési támogatás, karácsonyi prémium, 13. havi fizetés stb.) megállapodás, teljesítményértékelés alapján.

Elvárások: pozitív hozzáállás, megbízhatóság, jó kommunikációs készség, precíz és igényes munkavégzés, nyitottság új dolgok megtanulására és egy kis matektudás

Jelentkezni kizárólag az arufeltolto2023@milkbar.hu e-mail címre küldött önéletrajzzal lehet, amiben telefonos elérhetőséget és bérigényt is kérünk megadni!